Bloemen groothandel

Bent u op zoek naar een bloemen groothandel voor de inkoop van uw bloemen en planten? Dan bent u bij Bon-Gaards Bloemen op het juiste adres. Bon-Gaards Bloemen is actief als rijdende bloemen groothandel in Nederland en België. Naast het lijnrijden kunnen wij ook de gedeeltelijke klokinkoop voor u te verrichten of uw inkoper vervangen.

U kunt bij onze bloemen groothandel terecht voor een groot assortiment bloemen en planten. De bloemen en planten worden dagelijks vers aangekocht op verschillende veilingen in Nederland. De grootste aanvoer komt van de bloemenveiling Aalsmeer. Wij betrekken ook bloemen en planten rechtstreeks van de kwekers. 

Levering bloemen groothandel 

Door onze jarenlange ervaring als rijdende bloemen groothandel weten wij dat snelle levering en goede logistiek van groot belang zijn. Daarom hebben wij dagelijks de mogelijkheid om extra vervoer in te schakelen. Wij doen er alles aan om u van verse bloemen en planten te voorzien. Door te luisteren naar uw wensen hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi en winstgevend bloemenassortiment voor uw klanten. De winst van u is uiteindelijk ook de onze.

Bestellen bij onze bloemen groothandel

Bestellingen van bloemen en planten kunt u telefonisch aan onze bloemen groothandel doorgeven via telefoonnummer 06-53 26 24 20 of door het invullen van het contactformulier op onze website.