Ecuador rozen

Wilt u grote, kleurrijke en sterke rozen aan uw assortiment toevoegen? Dan zijn Ecuador rozen zeer geschikt. Ecuador rozen worden namelijk in hele gunstige omstandigheden gekweekt waardoor het een mooie kwaliteitsbloem is.

In Ecuador worden de rozen gekweekt op grote hoogte. De korte dagen met veel zon en koude nachten hebben een positief effect op het groeiproces van de Ecuador rozen. Ze groeien hierdoor namelijk langzamer dan rozen in andere landen. Dit komt ten goede van de kwaliteit van de rozen. De rozen hebben om die reden namelijk grote en kleurrijke knoppen en een sterke steel.

Ecuador rozen via FSQ

Bon-Gaards Bloemenexport werkt samen met Four Seasons Quality (FSQ). Met een eigen kantoor in de hoodstad van Ecuador heeft FSQ de mogelijkheid om nauw contact te onderhouden en toe te zien op de kwaliteit. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit Ecuador naar Nederland met Ecuador rozen voor Four Seasons Quality. Daarom kan Bon-Gaards Bloemenexport u een goede kwaliteit verse Ecuador rozen aanbieden.

Belevering van Ecuador rozen

Ecuador rozen behoren tot de sterkste rozen die er zijn. Ze zijn mooi en ruiken heerlijk. Ze zijn dan ook een waardevolle aanvulling op uw assortiment.  Wilt u meer informatie over de belevering van Ecuador rozen ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 - 53 26 24 20 of vul het contactformulier in op onze website.