Kwaliteitsbloemen

Bon-Gaards Bloemenexport levert kwaliteitsbloemen en planten aan groothandels, tuincentra, bloemenwinkels en supermarkten. De bloemen en planten kopen wij in bij kwekers vanuit Nederland, België en Equador. Onze bloemen worden dagelijks vers aangekocht. 

Kwaliteitsbloemen voor groothandelaren

Bent u op zoek naar verse kwaliteitsbloemen voor uw cash & carry? Bon-Gaards Bloemenexport is u graag van dienst in het beleveren van uw bloemen en planten. Wij begrijpen dat snel schakelen en een goede prijs van belang zijn. Daarom worden de bloemen en planten direct van de kweker of veiling verwerkt en getransporteerd. Wilt u weten wat wij voor uw kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.  

Kwaliteitsbloemen voor tuincentra

De bloemenafdeling is een essentieel onderdeel van uw tuincentrum. Het is dan ook logisch dat u deze wilt voorzien van een mooi en breed bloemenassortiment met kwaliteitsbloemen. Ook prijs, versheid en transport spelen een belangrijke rol. Bon-Gaards Bloemenexport ontzorgd u graag op dit gebied. Vraag ons naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.  

Kwaliteitsbloemen voor bloemenwinkels

Consumenten stellen tegenwoordig hoge eisen aan de bloemist. Dit wordt mede veroorzaakt door het aanbod van bloemen in supermarkten e.d. Het is daarom belangrijk dat u zich onderscheidt van uw collega bloemisten maar ook van het aanbod van supermarkten. Bon-Gaards Bloemenexport helpt u graag aan een bloemenassortiment van mooie kwaliteit en een goede prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kwaliteitsbloemen voor supermarkten

Niemand kijkt er tegenwoordig meer raar van op als je in een supermarkt een bloemenassortiment aantreft. Het is voor de consument prettig dat je zonder veel moeite even een bloemetje kunt kopen. Des te belangrijk is het dat het bloemenassortiment in uw supermarkt aantrekkelijk en betaalbaar is en dat het kwaliteitsbloemen zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bloemenwereld kan Bon-Gaards Bloemenexport u het juiste assortiment aanbieden. Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via T. 06-53 26 24 20.  

 

kwaliteitsbloemen-en-planten