Planten groothandel

Bent u op zoek naar een planten groothandel als toeleverancier voor uw kamerplanten? Bon-Gaards is u hiermee graag van dienst. Door de jarenlange ervaring in de bloemen en planten wereld kunnen wij u voorzien van planten die meerwaarde leveren aan uw winkelaanbod. 

Kwaliteit en service

Goede kwaliteit en goede service hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij u kunnen voorzien van een breed assortiment van bloemen en planten. Wij betrekken dagelijks verse bloemen en planten van de verschillende veilingen in Nederland. Voornamelijk vanaf de veiling in Aalsmeer. Ook kopen wij bloemen en planten rechtstreeks bij kwekers.

Wij bieden u:

  • een breed assortiment
  • kwalitatief goede planten
  • goede service
  • persoonlijk contact
  • een eerlijke prijs

Levering van Bon-Gaards planten groothandel 

Als rijdende bloemen en planten groothandel weten wij dat snelle levering en goede logistiek belangrijk zijn. Wij beschikken daarom over de mogelijkheid om extra vervoer in te schakelen. Hierdoor zijn wij heel flexibel en kunnen wij snel schakelen als het op de levering van uw bloemen en planten aankomt. Wij streven ernaar om samen met u een mooi assortiment van bloemen en planten neer te zetten die bijdraagt aan een goed resultaat voor uw winkel.

Bestellen bij Bon-Gaards planten groothandel

Wilt u planten inkopen via onze planten groothandel? U kunt uw bestelling doorgeven via telefoonnummer 06-53 26 24 20 of door het invullen van het contactformulier op onze website.